doc. Ing.
Eva Vítová
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – Associate professor
+420 54114 9475, +420 54114 9353, +420 54114 9574
vitova@fch.vut.cz
Projects
2024
Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
Detail2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
Detail2022
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
Detail2021
Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
Detail2020
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
Detail2019
Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
Detail2018
Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
Detail2017
Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.03.2017, ukončení: 28.02.2018
Detail2016
Vývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.03.2016, ukončení: 28.02.2017
Detail2015
Moderní postupy výroby a hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, jejich složek a potravinářských surovin, zahájení: 01.01.2015, ukončení: 31.12.2015
Detail2014
Aplikace progresivních postupů pro zabezpečení zvyšování kvality a bezpečnosti potravin při výrobě a kontrole, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2014
Detail2013
Vývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
Detail2012
Inovace a zkvalitnění výuky senzorické analýzy potravin, zahájení: 01.01.2012, ukončení: 31.12.2012
Detail2011
Zavedení nových metod do praktické výuky senzorické analýzy potravin, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
Detail2010
Zavedení nových metod do praktické výuky senzorické analýzy, zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
Detail2004
Inovace a zkvalitnění výuky senzorické analýzy potravin, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
Detail2003
Využití metody SPME ke stanovení aromatických látek sýrů, zahájení: 01.01.2003, ukončení: 31.12.2003
Detail