Ing.

Jaromír Pořízka

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – odborný asistent

+420 54114 9320
porizka@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

Ing. Jaromír Pořízka, Ph.D.

Projekty

  • 2024

    Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

  • 2023

    Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

  • 2022

    Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
    Detail

  • 2021

    Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

  • 2020

    FW02020135, Ověření konceptu biorafinerie pro zpracování otrub, zahájení: 01.09.2020, ukončení: 31.08.2023
    Detail

    Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
    Detail

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
    Detail

    Propagácia a zvyšovanie atraktívnosti prírodovedno-technických odborov špecializovaných pre potreby praxe v cezhraničných oblastieach, zahájení: 01.02.2019, ukončení: 30.04.2023
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
    Detail

  • 2017

    Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.03.2017, ukončení: 28.02.2018
    Detail

  • 2016

    Optimalizace možností využití vápence z Lesního lomu v Líšni , zahájení: 05.10.2016, ukončení: 28.02.2017
    Detail

  • 2013

    Vývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
    Detail

  • 2012

    Aplikace moderních metod v potravinářských technologiích , kontrole a bezpečnosti potravin., zahájení: 01.01.2012, ukončení: 31.12.2012
    Detail

  • 2011

    Modernizace postupů kontroly a přípravy technologických postupů při výrobě potravin, potravinových doplňků a využití odpadů z potravinářských výrob, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

    Hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem-analýza potravin a biologických vzorků, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

  • 2010

    Studium potravin a potravinových doplňků z pohledu zvýšení jejich bezpečnosti, zdraví prospěšnosti, autentičnosti a využití odpadů, které vznikají při zpracování surovin pro potravinářské účely., zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
    Detail