Změn se nebojím, baví mě překonávat překážky
Doktorandka Zuzana Šedrlová nedávno získala ocenění Brno Ph.D. Talent 2019. V rozhovoru nám prozradila, proč sinice mohou být užitečné, jak ji dědeček naučil lásce k chemii, jestli to chtěla někdy ...
Láká vás spojit chemii potravin, biotechnologie a inovativní metody do jednoho oboru? Pak je studijní program Potravinářská chemie a biotechnologie to pravé pro vás. Naučíte se analyzovat složení potravin, pomocí moderních technologií ověřovat jejich autenticitu a optimalizovat výrobní procesy. Zjistíte, jak využít biotechnologie pro udržitelnou produkci metabolitů, biopolymerů a zpracování vedlejších produktů a jak v nich aplikovat moderní bioinženýrské metody.
Uplatnění najdete v potravinářském, biotechnologickém i farmaceutickém průmyslu. Můžete se stát součástí vývoje nových biomateriálů, potravin a funkčních složek nebo pracovat v oblasti bezpečnosti a kontroly potravin, kosmetiky a léčiv či se podílet na výzkumu a inovacích. Chemie potravin a biotechnologie jsou klíčem k moderním trendům nejen ve výživě a udržitelné produkci potravin ale i v biotechnologiích – přidejte se k nám a buďte součástí této budoucnosti!
Tento program zajišťuje Ústav chemie potravin a biotechnologií.
Inovace pro zdravější a udržitelnější budoucnost
Doktorandka Zuzana Šedrlová nedávno získala ocenění Brno Ph.D. Talent 2019. V rozhovoru nám prozradila, proč sinice mohou být užitečné, jak ji dědeček naučil lásce k chemii, jestli to chtěla někdy ...
Přijít na kloub japonské kultuře a vztahům. To je jeden z hlavních důvodů, kvůli kterým se chce absolvent Fakulty chemické VUT František Mikšík hlásit nyní na postdoktorandskou pozici na ...