prof. Ing.

Adriána Kovalčík

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – Professor

+420 54114 9422
kovalcik@fch.vut.cz

Send BUT message

prof. Ing. Adriána Kovalčík, Ph.D.

Projects

  • 2025

    Biocompatible and flexible scaffolds with bio-origin, zahájení: 01.01.2025, ukončení: 31.12.2027
    Detail

  • 2024

    The Development of 3D Printable Polyhydroxyalkanoate Hydrogels as Potential Scaffolds for Cartilage Replacement, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

    Mezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

    Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

  • 2023

    Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

    Rozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

    TN02000051, National Centre of Competence in Polymer Materials and technolgies for the 21st Century, zahájení: 01.01.2023, ukončení: 31.12.2028
    Detail

  • 2022

    Synergie fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
    Detail

    Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
    Detail

  • 2021

    Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

    Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

  • 2020

    FW02020135, Ověření konceptu biorafinerie pro zpracování otrub, zahájení: 01.09.2020, ukončení: 31.08.2023
    Detail

    Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
    Detail

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
    Detail

    The biological role of poly-hydroxyalkanoates in cyanobacteria, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2021
    Detail

    Multifunctional biocomposites produced from spent coffee grounds, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2021
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
    Detail

  • 2017

    Biocompatible and biodegradable 3D scaffolds originated from coffee and winery waste, zahájení: 01.06.2017, ukončení: 31.05.2020
    Detail