prof. Mgr.
Václav Brázda
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – profesor
+420 54114 9418
brazda@fch.vut.cz
Projekty
2024
Nanočástice pro precizní medicínu (NanoPrecMed), zahájení: 01.05.2024, ukončení: 30.04.2027
DetailMezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
DetailSoučasná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
DetailFrom bioinformatics analysis of genomes to computational structural biology and applications, zahájení: 01.02.2024, ukončení: 30.11.2024
Detail2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
DetailRozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
DetailFrom bioinformatics analysis of genomes to computiational structural biology and applications, zahájení: 01.02.2023, ukončení: 30.11.2023
Detail2022
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
Detail2021
Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
DetailVývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
Detail2020
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
Detail2019
Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
Detail2018
Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
Detail