Ing.
Štěpánka Trachtová
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – odborný asistent
+420 54114 9476
trachtova@fch.vut.cz
Projekty
2024
Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
Detail2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
Detail2017
Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.03.2017, ukončení: 28.02.2018
Detail2016
Mikrobiologický monitoring deponií elektrárenských popílků, zahájení: 03.06.2016, ukončení: 30.12.2016
DetailVývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.03.2016, ukončení: 28.02.2017
Detail2013
GP13-32840P, Vývoj metody pro studium enkapsulace magnetických nano- a mikročástic pomocí polymerázové řetězové reakce v reálném čase, zahájení: 01.02.2013, ukončení: 24.11.2016
DetailVývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
Detail2011
Modernizace postupů kontroly a přípravy technologických postupů při výrobě potravin, potravinových doplňků a využití odpadů z potravinářských výrob, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
Detail2010
Studium potravin a potravinových doplňků z pohledu zvýšení jejich bezpečnosti, zdraví prospěšnosti, autentičnosti a využití odpadů, které vznikají při zpracování surovin pro potravinářské účely., zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
Detail2009
Moderní genetické diagnostické metody v molekulární biotechnologii., zahájení: 01.01.2009, ukončení: 31.12.2009
Detail