prof. RNDr.
Ivana Márová
CSc.
FCH, ÚCHPBT – ředitelka ústavu
+420 54114 9419, +420 54114 9351, +420 54114 9352
marova@fch.vut.cz
Výuka
Konzultační hodiny
pondělí, 15:00-17:30
Konzultace se týkají předmětů Biochemie 1, Biochemie 2, Základy genových technologií, Základy fyziologie.
Garantované programy
DPAP_FCH | Food Chemistry prezenční studium, Anglicky, Ph.D., 4 roky, FCH, |
DPCP_PCH | Potravinářská chemie prezenční studium, Česky, Ph.D., 4 roky, FCH, |
DKAP_FCH | Food Chemistry kombinované studium, Anglicky, Ph.D., 4 roky, FCH, |
DKCP_PCH | Potravinářská chemie kombinované studium, Česky, Ph.D., 4 roky, FCH, |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025
Garantované předměty
DA_BCH | Advanced Biochemistry Anglicky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
BC_BCH1 | Biochemie I Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_BCH2 | Biochemie II Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BA_BCH1 | Biochemistry I Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MA_BCH2 | Biochemistry II Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_BPL | Biotechnologie přírodních látek Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
MC_DS_CHPL | Diplomový seminář Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BC_LSP1 | Laboratorní projekt I Česky, letní, FCH, ÚFSCH |
BC_LSP2 | Laboratorní projekt II Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
BAO_BCH_P | Laboratory Classes in Biochemistry Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
DCO_MPV | Moderní postupy valorizace potravinářských odpadů Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
MC_NUT | Nutraceutika Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_NFP | Nutraceutika a funkční potraviny Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_ODP_B | Odborná praxe - BT Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_ODP_PL | Odborná praxe - CHPL Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_ODP_P | Odborná praxe - PCH Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
DC_BCH | Pokročilá biochemie Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
MC_PPVP | Postupy a procesy ve výrobní praxi Česky, letní, FCH, ÚFSCH |
DCO_PCHB | Potravinářská chemie a biochemie Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
BC_BCH_P | Praktikum z biochemie Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_FKM_P | Praktikum z fyziologie a klinických metod Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_PVP | Procesy a postupy ve výrobní praxi Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_PLDM | Přehled laboratorních diagnostických metod Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_SSP2 | Seminář specializace - S2 Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025
Vyučované předměty
BC_BCH1 | Biochemie I Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_BCH2 | Biochemie II Cvičení, Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BA_BCH1 | Biochemistry I Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MA_BCH2 | Biochemistry II Cvičení, Přednáška, Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_BPL | Biotechnologie přírodních látek Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
MC_DS_CHPL | Diplomový seminář Diplomový seminář, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
BC_LSP2 | Laboratorní projekt II Speciální laboratoř, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
BC_PLDM | Přehled laboratorních diagnostických metod Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025