RNDr.
Mária Veselá
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – odborný asistent
+420 54114 9421, +420 54114 9347
vesela@fch.vut.cz
Projekty
2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
Detail2022
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
Detail2021
Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
DetailTištěné senzorové systémy pro kontrolu kvality citlivých výrob, zahájení: 01.01.2021, ukončení: 31.05.2023
Detail2020
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
Detail2019
Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
Detail2018
Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
Detail2017
Tištěné chemické sensory, zahájení: 17.05.2017, ukončení: 19.03.2019
DetailProgresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.03.2017, ukončení: 28.02.2018
Detail2016
Vývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.03.2016, ukončení: 28.02.2017
Detail2013
TA03010548, Výzkum a vývoj pokročilých tenkovrstvých elementů pro přímé sledování časové proměnné pomocí přesně kalibrovatelné barevné změny, zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2015
Detail2004
Inovace praktické výuky mikrobiologie, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
Detail2001
Inovace mikroskopické techniky pro praktika z obecné mikrobiologie - F4, zahájení: 01.01.2001, ukončení: 31.12.2001
Detail1999
Inovace praktické výuky mikrobiologie, zahájení: 01.01.1999, ukončení: 31.12.1999
Detail