Ing.

Julie Hoová

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – zaměstnankyně mimoevidenční

+420 54114 9477
hoova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

Ing. Julie Hoová, Ph.D.

Projekty

  • 2023

    Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

  • 2022

    Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
    Detail

  • 2021

    Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

  • 2020

    Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
    Detail

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
    Detail