Aktuality
- Přednáška dr. Ivo Gancheva z Trakia University
- Účast na mezinárodním symposiu v Malajsii
- Studenti doktorských programů ÚCHPBT na potravinářských konferencích v Brně a Bratislavě
- Veřejný seminář Mgr. Kroupové a Ing. Holuba
- Veřejný seminář Ing. Slavíkové a Ing. Šimanského
- FoodTech kongres Novi Sad
- Úspěšná účast našich PhD studentů na European Biotechnology Congress 2024
- Ústavní semináře ÚCHPBT
- Kde měřit pálivost chilli papriček? Na ÚCHPBT!
- ÚCHPBT součástí Colours of Ostrava
- Nový projekt v rámci spolupráce VUT FCH a NMBU!
- Státní závěrečné zkoušky – bakalářské studijní programy
- Exkurze studentů do kosmetické firmy Green Idea s.r.o.
- Chilli nápoj vyvinutý na Ústavu chemie potravin a biotechnologií
- Účast a ocenění našich studentů na Mezinárodní chemicko-technologické konferenci ICCT v Mikulově