FoodTech kongres Novi Sad
Ve dnech 16.–18. října se v Srbském městě Novi Sad uskutečnil FoodTech congress zaměřený na vývoj a inovace potravinářských technologií, bezpečnost a kvalitu potravin a nové trendy v potravinářství. Tohoto kongresu se jako zástupci ÚCHPBT zúčastnili také Ing. Jaromír Pořízka Ph.D. a Ing. Zuzana Slavíková, kteří oba přispěli svými odbornými přednáškami k vědeckému programu akce. Jaromír Pořízka byl se svou prezentací na téma Application of protein powders in production of high-protein pastry and breads zařazen do sekce přednášek Proteins for the Future. Zuzana Slavíková s prezentací Wheat bran: Aternative protein source byla oceněna
2. místem v sekci mladých vědců.
Oběma děkujeme za reprezentaci ústavu.
Publikováno | |
---|---|
Odkaz | https://www.fch.vut.cz/fakulta/struktura/uchpbt/aktuality/f143295/d268048 |