Veřejný seminář Ing. Slavíkové a Ing. Šimanského
Pozvánka na veřejný seminář
Ústav chemie potravin a biotechnologií a Oborová rada DSP Potravinářská chemie zvou na veřejný seminář o podstatných výsledcích disertační práce, které přednesou Ing. Samuel Šimanský a Ing. Zuzana Slavíková. Seminář se koná 15. listopadu 2024 od 10:00 v posluchárně P3.
Ústav chemie potravin a biotechnologií a Oborová rada DSP Potravinářská chemie Vás zve na veřejný seminář o podstatných výsledcích disertační práce, které přednesou:Ing. Samuel Šimanský
Optimalizace produkce a stabilizace biologicky aktivních látek z vybraných druhů kvasinek a mikrořas a jejich směsných kultur
Ing. Zuzana Slavíková
Využití odpadního lignocelulózového materiálu z potravinářského průmyslu
Přednáška se bude konat v pátek 15. 11. 2024 od 10:00 hod v posluchárně P3 v rámci pravidelných seminářů ÚCHPBT. Seminář je povinný pro studenty prezenční formy DSP na ÚCHPBT. Srdečně jsou zváni akademici, doktorandi a další zájemci ze všech ústavů FCH.
Prof. I. Márová, předseda OR DSP PCH
Publikováno | |
---|---|
Odkaz | https://www.fch.vut.cz/fakulta/struktura/uchpbt/aktuality/f143295/d269007 |