Bakalářský program Chemie a technologie potravin nabízíme ve třech specializacích, a to Biochemická technologie, Chemie a analýza přírodních látek a Potravinářská chemie a technologie . Tyto specializace se liší sestavou některých povinně volitelných předmětů, a tudíž i obsahem přibližně jedné čtvrtiny státní zkoušky. První ročník všech specializaci má společnou náplň, v průběhu letního semestru prvního ročníku si pak budete vybírat jednu z nabízených specializací, která Vás nejvíce zaujme a bude nejlépe odpovídat Vašemu budoucímu plánovanému uplatnění.
This programme is provided by Ústav chemie potravin a biotechnologií.
Inovace v každém soustu, chemie krásy, pokrok v každé buňce: Náš výzkum spojuje svět potravin, kosmetiky a biotechnologií.
1. ročník
Povinné předměty
- Obecná chemie (cs)
- Matematika I (cs)
- Matematika II (cs)
- Organic Chemistry I
- Fyzika (cs)
- Organická chemie I (cs)
- Inorganic Chemistry
- Anorganická chemie (cs)
- Chemická informatika II (cs)
- Praktikum z fyziky (cs)
- Chemická informatika I (cs)
- Praktikum z laboratorní techniky (cs)
- Obecná biologie a ekologie (cs)
- Basics of Laboratory Technique
- Základy laboratorní techniky (cs)