doc. Ing.
Eva Vítová
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – docent
+420 54114 9475, +420 54114 9353, +420 54114 9574
vitova@fch.vut.cz
Výuka
Garantované předměty
B_SLPFCHT | Bachelor Summer Laboratory Project in Food Chemistry and Technology Anglicky, letní, FCH |
B_WLPFCHT | Bachelor Winter Laboratory Project in Food Chemistry and Technology Anglicky, zimní, FCH |
BC_HYP | Hygiena v potravinářských technologiích Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_SEA_P | Praktikum ze senzorické analýzy Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MA_SEA | Sensory Analysis Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_SEA | Senzorická analýza Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_SAP | Senzorická analýza potravin Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
DCO_POT | Specializované potravinářské technologie Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT |
BC_ZPT | Základy potravinářských technologií Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025
Vyučované předměty
BC_HYP | Hygiena v potravinářských technologiích Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_ISA_P | Praktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MC_IA2_P | Praktikum z instrumentální analýzy - S2 Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
BC_MIB_P | Praktikum z mikrobiologie Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
MA_SEA | Sensory Analysis Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT |
MC_SEA | Senzorická analýza Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_SAP | Senzorická analýza potravin Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
BC_ZPT | Základy potravinářských technologií Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025