Publication detail
Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy
ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.
Original Title
Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy
English Title
Determination of soy additives in food by capillary zone electrophoresis
Type
abstract
Language
Czech
Original Abstract
Prezentovaná práce se zabývá vývojem metody pro stanovení soji v potravinářských výrobcích.
English abstract
The presented work deals with the development of a method for the determination of soya in food products.
Keywords
sója, potraviny, kapilární elektroforéza
Key words in English
soya, food, capillary electrophoresis
Authors
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Released
24. 6. 2002
Publisher
UP Olomouc
Location
Olomouc
ISBN
80-86238-24-5
Book
Sborník příspěvků
Pages from
89
Pages to
90
Pages count
1
BibTex
@misc{BUT7506,
author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
title="Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2002",
pages="89--90",
publisher="UP Olomouc",
address="Olomouc",
isbn="80-86238-24-5",
note="abstract"
}