Detail publikace
Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy
ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy
Anglický název
Determination of soy additives in food by capillary zone electrophoresis
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Prezentovaná práce se zabývá vývojem metody pro stanovení soji v potravinářských výrobcích.
Anglický abstrakt
The presented work deals with the development of a method for the determination of soya in food products.
Klíčová slova
sója, potraviny, kapilární elektroforéza
Klíčová slova v angličtině
soya, food, capillary electrophoresis
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Vydáno
24. 6. 2002
Nakladatel
UP Olomouc
Místo
Olomouc
ISBN
80-86238-24-5
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
89
Strany do
90
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT7506,
author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
title="Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2002",
pages="89--90",
publisher="UP Olomouc",
address="Olomouc",
isbn="80-86238-24-5",
note="abstract"
}