Publication detail
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
ZEMANOVÁ, J.
Original Title
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
English Title
Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs
Type
dissertation
Language
Czech
Original Abstract
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
English abstract
Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs
Key words in English
bitter peptides, mould cheeses, electrophoresis, sensory analysis
Authors
ZEMANOVÁ, J.
Released
21. 12. 2005
Publisher
FCH VUT
Location
Brno
Pages to
220
Pages count
220
BibTex
@phdthesis{BUT66804,
author="Jana {Zemanová}",
title="Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech",
publisher="FCH VUT",
address="Brno",
pages="220",
year="2005"
}