Detail publikace
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
Anglický název
Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs
Typ
dizertace
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
Anglický abstrakt
Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs
Klíčová slova v angličtině
bitter peptides, mould cheeses, electrophoresis, sensory analysis
Autoři
ZEMANOVÁ, J.
Vydáno
21. 12. 2005
Nakladatel
FCH VUT
Místo
Brno
Strany do
220
Strany počet
220
BibTex
@phdthesis{BUT66804,
author="Jana {Zemanová}",
title="Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech",
publisher="FCH VUT",
address="Brno",
pages="220",
year="2005"
}