Publication detail
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
VRÁNOVÁ, D.
Original Title
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
English Title
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
English abstract
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Key words in English
food, meat soy proteins,HPLC
Authors
VRÁNOVÁ, D.
RIV year
2004
Released
22. 5. 2004
Publisher
VÚP Praha
Location
Praha
ISBN
80-902671-8-1
Book
XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Pages from
25
Pages to
25
Pages count
1
BibTex
@{BUT109070
}