Publication detail

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

VRÁNOVÁ, D.

Original Title

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

English Title

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

English abstract

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

Key words in English

food, meat soy proteins,HPLC

Authors

VRÁNOVÁ, D.

RIV year

2004

Released

22. 5. 2004

Publisher

VÚP Praha

Location

Praha

ISBN

80-902671-8-1

Book

XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Pages from

25

Pages to

25

Pages count

1

BibTex

@{BUT109070
}