Detail publikace

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

Anglický název

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

Anglický abstrakt

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

Klíčová slova v angličtině

food, meat soy proteins,HPLC

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2004

Vydáno

22. 5. 2004

Nakladatel

VÚP Praha

Místo

Praha

ISBN

80-902671-8-1

Kniha

XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Strany od

25

Strany do

25

Strany počet

1

BibTex

@{BUT109070
}