Detail publikace
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Anglický název
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Anglický abstrakt
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Klíčová slova v angličtině
food, meat soy proteins,HPLC
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2004
Vydáno
22. 5. 2004
Nakladatel
VÚP Praha
Místo
Praha
ISBN
80-902671-8-1
Kniha
XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
25
Strany do
25
Strany počet
1
BibTex
@{BUT109070
}