Publication detail

Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE

VRÁNOVÁ, D.

Original Title

Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE

English Title

Identification of soy proteins in meat products by SDS-PAGE method

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.

English abstract

Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.

Key words in English

food,soy proteins,meat

Authors

VRÁNOVÁ, D.

RIV year

2004

Released

30. 5. 2001

Publisher

Výzkumný ústav potravinářský

Location

Praha

Pages from

17

Pages to

17

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT6165,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE",
  booktitle="XXXII. Mezinárodní symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.",
  year="2001",
  number="1",
  pages="1",
  publisher="Výzkumný ústav potravinářský",
  address="Praha"
}