Detail publikace

Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE

Anglický název

Identification of soy proteins in meat products by SDS-PAGE method

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.

Anglický abstrakt

Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.

Klíčová slova v angličtině

food,soy proteins,meat

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2004

Vydáno

30. 5. 2001

Nakladatel

Výzkumný ústav potravinářský

Místo

Praha

Strany od

17

Strany do

17

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT6165,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE",
  booktitle="XXXII. Mezinárodní symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.",
  year="2001",
  number="1",
  pages="1",
  publisher="Výzkumný ústav potravinářský",
  address="Praha"
}