Detail publikace
Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE
Anglický název
Identification of soy proteins in meat products by SDS-PAGE method
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.
Anglický abstrakt
Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.
Klíčová slova v angličtině
food,soy proteins,meat
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2004
Vydáno
30. 5. 2001
Nakladatel
Výzkumný ústav potravinářský
Místo
Praha
Strany od
17
Strany do
17
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT6165,
author="Dana {Vránová}",
title="Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE",
booktitle="XXXII. Mezinárodní symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.",
year="2001",
number="1",
pages="1",
publisher="Výzkumný ústav potravinářský",
address="Praha"
}