Publication detail

Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.

VRÁNOVÁ, D.

Original Title

Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.

English Title

Determination of meat and and soy proteins in mixed food from their HPLC amino- acid patern by the multivariant analysis.

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Kombinace HPLC a pomocí počítačové AK analýzy nejen současně určuje několik proteinů, ale také eliminuje nevýhodu metod ...

English abstract

The combination of HPLC and computer-assisted amino acids analysis not only simultaneously determines several proteins,but also eliminates the disadvantageof the methods...

Key words in English

food, HPLC, amino-acids,multivariant analysis

Authors

VRÁNOVÁ, D.

RIV year

2001

Released

31. 8. 2000

Publisher

ZF MZLU v Brně

Location

Lednice

ISBN

1999-00061

Book

Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.

Pages from

23

Pages to

23

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT6150,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.",
  booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.",
  year="2000",
  pages="1",
  publisher="ZF MZLU v Brně",
  address="Lednice",
  isbn="1999-00061"
}