Publication detail
Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.
VRÁNOVÁ, D.
Original Title
Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.
English Title
Determination of meat and and soy proteins in mixed food from their HPLC amino- acid patern by the multivariant analysis.
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Kombinace HPLC a pomocí počítačové AK analýzy nejen současně určuje několik proteinů, ale také eliminuje nevýhodu metod ...
English abstract
The combination of HPLC and computer-assisted amino acids analysis not only simultaneously determines several proteins,but also eliminates the disadvantageof the methods...
Key words in English
food, HPLC, amino-acids,multivariant analysis
Authors
VRÁNOVÁ, D.
RIV year
2001
Released
31. 8. 2000
Publisher
ZF MZLU v Brně
Location
Lednice
ISBN
1999-00061
Book
Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.
Pages from
23
Pages to
23
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT6150,
author="Dana {Vránová}",
title="Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.",
booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.",
year="2000",
pages="1",
publisher="ZF MZLU v Brně",
address="Lednice",
isbn="1999-00061"
}