Detail publikace
Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.
Anglický název
Determination of meat and and soy proteins in mixed food from their HPLC amino- acid patern by the multivariant analysis.
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Kombinace HPLC a pomocí počítačové AK analýzy nejen současně určuje několik proteinů, ale také eliminuje nevýhodu metod ...
Anglický abstrakt
The combination of HPLC and computer-assisted amino acids analysis not only simultaneously determines several proteins,but also eliminates the disadvantageof the methods...
Klíčová slova v angličtině
food, HPLC, amino-acids,multivariant analysis
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2001
Vydáno
31. 8. 2000
Nakladatel
ZF MZLU v Brně
Místo
Lednice
ISBN
1999-00061
Kniha
Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.
Strany od
23
Strany do
23
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT6150,
author="Dana {Vránová}",
title="Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.",
booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.",
year="2000",
pages="1",
publisher="ZF MZLU v Brně",
address="Lednice",
isbn="1999-00061"
}