Publication detail
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
ŠTOUDKOVÁ, H. FIŠERA, M. ZEMANOVÁ, J. LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E.
Original Title
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
English Title
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
English abstract
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Key words in English
molecular sieves, cheese, GC
Authors
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.
RIV year
2005
Released
21. 9. 2005
Publisher
STU Bratislava
Location
Bratislava
ISBN
1336-6831
Periodical
Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi
Year of study
3
Number
2
State
Slovak Republic
Pages from
10
Pages to
18
Pages count
8
BibTex
@article{BUT46367,
author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}",
title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít",
journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi",
year="2005",
volume="3",
number="2",
pages="10--18",
issn="1336-6831"
}