Detail publikace
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
ŠTOUDKOVÁ, H. FIŠERA, M. ZEMANOVÁ, J. LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E.
Originální název
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
Anglický název
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
Anglický abstrakt
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Klíčová slova v angličtině
molecular sieves, cheese, GC
Autoři
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.
Rok RIV
2005
Vydáno
21. 9. 2005
Nakladatel
STU Bratislava
Místo
Bratislava
ISSN
1336-6831
Periodikum
Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi
Ročník
3
Číslo
2
Stát
Slovenská republika
Strany od
10
Strany do
18
Strany počet
8
BibTex
@article{BUT46367,
author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}",
title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít",
journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi",
year="2005",
volume="3",
number="2",
pages="10--18",
issn="1336-6831"
}