Publication detail
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
ZEMANOVÁ, J. VRÁNOVÁ, D. VESPALCOVÁ, M.
Original Title
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
English Title
Determination of soy isoflavones in food by CZE
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.
English abstract
The presented work deals with the development of a method applicable to the determination of isoflavones in food. Capillary zone electrophoresis was used as an applied separation technique.
Keywords
sojové izoflavony, potraviny, CZE
Key words in English
soy isoflavones. food, CZE
Authors
ZEMANOVÁ, J.; VRÁNOVÁ, D.; VESPALCOVÁ, M.
RIV year
2004
Released
30. 6. 2002
Publisher
Chemické listy - VŠCHT
Location
Brno
ISBN
0009-2770
Periodical
Chemické listy
Year of study
96 S
Number
1
State
Czech Republic
Pages from
497
Pages to
497
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT46017,
author="Jana {Zemanová} and Dana {Vránová} and Milena {Vespalcová}",
title="Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE",
booktitle="Chemické listy 6, ročník 96
54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník",
year="2002",
journal="Chemické listy",
volume="96 S",
number="1",
pages="497--497",
publisher="Chemické listy - VŠCHT",
address="Brno",
issn="0009-2770"
}