Detail publikace

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J. VRÁNOVÁ, D. VESPALCOVÁ, M.

Originální název

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

Anglický název

Determination of soy isoflavones in food by CZE

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.

Anglický abstrakt

The presented work deals with the development of a method applicable to the determination of isoflavones in food. Capillary zone electrophoresis was used as an applied separation technique.

Klíčová slova

sojové izoflavony, potraviny, CZE

Klíčová slova v angličtině

soy isoflavones. food, CZE

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VRÁNOVÁ, D.; VESPALCOVÁ, M.

Rok RIV

2004

Vydáno

30. 6. 2002

Nakladatel

Chemické listy - VŠCHT

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

96 S

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

497

Strany do

497

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT46017,
  author="Jana {Zemanová} and Dana {Vránová} and Milena {Vespalcová}",
  title="Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE",
  booktitle="Chemické listy 6, ročník 96
54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník",
  year="2002",
  journal="Chemické listy",
  volume="96 S",
  number="1",
  pages="497--497",
  publisher="Chemické listy - VŠCHT",
  address="Brno",
  issn="0009-2770"
}