Publication detail
Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
ZEMANOVÁ, J. KUBEŠOVÁ, J. KLEPÁRNÍK, K. FIŠERA, M.
Original Title
Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
English Title
Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
English abstract
Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.
Key words in English
capillary electrophoresis, soy proteins, food
Authors
ZEMANOVÁ, J.; KUBEŠOVÁ, J.; KLEPÁRNÍK, K.; FIŠERA, M.
RIV year
2004
Released
8. 9. 2003
Publisher
VŠCHT Praha
Location
Brno
ISBN
0009-2770
Periodical
Chemické listy
Year of study
97
Number
8
State
Czech Republic
Pages from
795
Pages to
795
Pages count
1
BibTex
@article{BUT41774,
author="Jana {Zemanová} and Jitka {Melounová} and Karel {Klepárník} and Miroslav {Fišera}",
title="Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.",
journal="Chemické listy",
year="2003",
volume="97",
number="8",
pages="1",
issn="0009-2770"
}