Publication detail

Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.

ZEMANOVÁ, J. KUBEŠOVÁ, J. KLEPÁRNÍK, K. FIŠERA, M.

Original Title

Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.

English Title

Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.

English abstract

Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.

Key words in English

capillary electrophoresis, soy proteins, food

Authors

ZEMANOVÁ, J.; KUBEŠOVÁ, J.; KLEPÁRNÍK, K.; FIŠERA, M.

RIV year

2004

Released

8. 9. 2003

Publisher

VŠCHT Praha

Location

Brno

ISBN

0009-2770

Periodical

Chemické listy

Year of study

97

Number

8

State

Czech Republic

Pages from

795

Pages to

795

Pages count

1

BibTex

@article{BUT41774,
  author="Jana {Zemanová} and Jitka {Melounová} and Karel {Klepárník} and Miroslav {Fišera}",
  title="Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.",
  journal="Chemické listy",
  year="2003",
  volume="97",
  number="8",
  pages="1",
  issn="0009-2770"
}