Detail publikace

Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.

ZEMANOVÁ, J. KUBEŠOVÁ, J. KLEPÁRNÍK, K. FIŠERA, M.

Originální název

Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.

Anglický název

Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.

Anglický abstrakt

Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.

Klíčová slova v angličtině

capillary electrophoresis, soy proteins, food

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; KUBEŠOVÁ, J.; KLEPÁRNÍK, K.; FIŠERA, M.

Rok RIV

2004

Vydáno

8. 9. 2003

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

97

Číslo

8

Stát

Česká republika

Strany od

795

Strany do

795

Strany počet

1

BibTex

@article{BUT41774,
  author="Jana {Zemanová} and Jitka {Melounová} and Karel {Klepárník} and Miroslav {Fišera}",
  title="Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.",
  journal="Chemické listy",
  year="2003",
  volume="97",
  number="8",
  pages="1",
  issn="0009-2770"
}