Publication detail

Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely

CETKOVSKÁ, J. ŘEZNÍČEK, V. VESPALCOVÁ, M.

Original Title

Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely

English Title

Content of vitamin C in various genotypes of Sea Bucthorn and its utilization in food industry

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Publikace pojednává o rakytníku řešetlákovém, jeho možném potravinářském využití a o obsahu vitaminu C v jednotlivých odrůdách.

English abstract

Publication gives information about less known species of fruit - sea buckthorn, his utilization in food industry and content of vitamin C in various genotypes.

Keywords

rakytník řešetlákový, vitamin C,

Key words in English

sea buckthorn, vitamin C

Authors

CETKOVSKÁ, J.; ŘEZNÍČEK, V.; VESPALCOVÁ, M.

RIV year

2010

Released

26. 10. 2010

Publisher

VÚPP

Location

Praha

ISBN

1802-1433

Periodical

Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Year of study

37

Number

1

State

Czech Republic

Pages from

225

Pages to

228

Pages count

344

BibTex

@article{BUT34353,
  author="Jitka {Cetkovská} and Vojtěch {Řezníček} and Milena {Vespalcová}",
  title="Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely",
  journal="Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2010",
  volume="37",
  number="1",
  pages="225--228",
  issn="1802-1433"
}