Publication detail
Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely
CETKOVSKÁ, J. ŘEZNÍČEK, V. VESPALCOVÁ, M.
Original Title
Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely
English Title
Content of vitamin C in various genotypes of Sea Bucthorn and its utilization in food industry
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
Publikace pojednává o rakytníku řešetlákovém, jeho možném potravinářském využití a o obsahu vitaminu C v jednotlivých odrůdách.
English abstract
Publication gives information about less known species of fruit - sea buckthorn, his utilization in food industry and content of vitamin C in various genotypes.
Keywords
rakytník řešetlákový, vitamin C,
Key words in English
sea buckthorn, vitamin C
Authors
CETKOVSKÁ, J.; ŘEZNÍČEK, V.; VESPALCOVÁ, M.
RIV year
2010
Released
26. 10. 2010
Publisher
VÚPP
Location
Praha
ISBN
1802-1433
Periodical
Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Year of study
37
Number
1
State
Czech Republic
Pages from
225
Pages to
228
Pages count
344
BibTex
@article{BUT34353,
author="Jitka {Cetkovská} and Vojtěch {Řezníček} and Milena {Vespalcová}",
title="Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely",
journal="Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2010",
volume="37",
number="1",
pages="225--228",
issn="1802-1433"
}