Detail publikace

Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely

CETKOVSKÁ, J. ŘEZNÍČEK, V. VESPALCOVÁ, M.

Originální název

Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely

Anglický název

Content of vitamin C in various genotypes of Sea Bucthorn and its utilization in food industry

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Publikace pojednává o rakytníku řešetlákovém, jeho možném potravinářském využití a o obsahu vitaminu C v jednotlivých odrůdách.

Anglický abstrakt

Publication gives information about less known species of fruit - sea buckthorn, his utilization in food industry and content of vitamin C in various genotypes.

Klíčová slova

rakytník řešetlákový, vitamin C,

Klíčová slova v angličtině

sea buckthorn, vitamin C

Autoři

CETKOVSKÁ, J.; ŘEZNÍČEK, V.; VESPALCOVÁ, M.

Rok RIV

2010

Vydáno

26. 10. 2010

Nakladatel

VÚPP

Místo

Praha

ISSN

1802-1433

Periodikum

Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Ročník

37

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

225

Strany do

228

Strany počet

344

BibTex

@article{BUT34353,
  author="Jitka {Cetkovská} and Vojtěch {Řezníček} and Milena {Vespalcová}",
  title="Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely",
  journal="Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2010",
  volume="37",
  number="1",
  pages="225--228",
  issn="1802-1433"
}