Publication detail

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

FIŠERA, M.

Original Title

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

English Title

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

English abstract

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Key words in English

Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods

Authors

FIŠERA, M.

RIV year

2004

Released

12. 9. 2001

Publisher

VŠCHT Praha

Location

Praha

Pages from

45

Pages to

46

Pages count

2

BibTex

@inproceedings{BUT3307,
  author="Miroslav {Fišera}",
  title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
  booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
  year="2001",
  pages="2",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="Praha"
}