Publication detail
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
FIŠERA, M.
Original Title
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
English Title
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
English abstract
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Key words in English
Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods
Authors
FIŠERA, M.
RIV year
2004
Released
12. 9. 2001
Publisher
VŠCHT Praha
Location
Praha
Pages from
45
Pages to
46
Pages count
2
BibTex
@inproceedings{BUT3307,
author="Miroslav {Fišera}",
title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
year="2001",
pages="2",
publisher="VŠCHT Praha",
address="Praha"
}