Detail publikace
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
FIŠERA, M.
Originální název
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
Anglický název
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
Anglický abstrakt
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Klíčová slova v angličtině
Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods
Autoři
FIŠERA, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
12. 9. 2001
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Praha
Strany od
45
Strany do
46
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT3307,
author="Miroslav {Fišera}",
title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
year="2001",
pages="2",
publisher="VŠCHT Praha",
address="Praha"
}