Publication detail
Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva
VÍTOVÁ, E.
Original Title
Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva
English Title
Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Důležitou součástí aroma a chuti sýrů jsou těkavé látky. Práce se zabývá porovnáním různých způsobů izolace těkavých látek z plísňových sýrů - headspace, mikroextrakce na pevnou fázi a destilace s vodní parou.
English abstract
Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese
Key words in English
Aroma, cheese, volatile compounds
Authors
VÍTOVÁ, E.
RIV year
2004
Released
24. 5. 2001
Publisher
Skalský Dvůr
Location
Skalský Dvůr
Pages from
58
Pages to
58
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT3304,
author="Eva {Vítová}",
title="Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva",
booktitle="Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2001",
pages="1",
publisher="Skalský Dvůr",
address="Skalský Dvůr"
}