Detail publikace
Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva
VÍTOVÁ, E.
Originální název
Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva
Anglický název
Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Důležitou součástí aroma a chuti sýrů jsou těkavé látky. Práce se zabývá porovnáním různých způsobů izolace těkavých látek z plísňových sýrů - headspace, mikroextrakce na pevnou fázi a destilace s vodní parou.
Anglický abstrakt
Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese
Klíčová slova v angličtině
Aroma, cheese, volatile compounds
Autoři
VÍTOVÁ, E.
Rok RIV
2004
Vydáno
24. 5. 2001
Nakladatel
Skalský Dvůr
Místo
Skalský Dvůr
Strany od
58
Strany do
58
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT3304,
author="Eva {Vítová}",
title="Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva",
booktitle="Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2001",
pages="1",
publisher="Skalský Dvůr",
address="Skalský Dvůr"
}