Publication detail
Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE
ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.
Original Title
Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE
English Title
Determination of soya proteins in foodstuffs by capillary zone electrophoresis
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.
English abstract
Determination of soya isoflavones in foodstuffs by capillary zone electrophoresis is presented in the poster.
Key words in English
soya; capillary electrophoresis; genisteine; daidzeine
Authors
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Released
27. 5. 2002
Publisher
VÚPP Praha 2002
Location
Praha
ISBN
80-902671-5-7
Book
Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Edition number
1
Pages from
196
Pages to
197
Pages count
2
BibTex
@inproceedings{BUT24868,
author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2002",
number="1",
pages="196--197",
publisher="VÚPP Praha 2002",
address="Praha",
isbn="80-902671-5-7"
}