Detail publikace
Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE
ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE
Anglický název
Determination of soya proteins in foodstuffs by capillary zone electrophoresis
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.
Anglický abstrakt
Determination of soya isoflavones in foodstuffs by capillary zone electrophoresis is presented in the poster.
Klíčová slova v angličtině
soya; capillary electrophoresis; genisteine; daidzeine
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Vydáno
27. 5. 2002
Nakladatel
VÚPP Praha 2002
Místo
Praha
ISBN
80-902671-5-7
Kniha
Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Číslo edice
1
Strany od
196
Strany do
197
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT24868,
author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2002",
number="1",
pages="196--197",
publisher="VÚPP Praha 2002",
address="Praha",
isbn="80-902671-5-7"
}