Publication detail
Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek
TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.
Original Title
Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek
Type
article in a collection out of WoS and Scopus
Language
Czech
Authors
TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.
Released
25. 10. 2023
Pages from
318
Pages to
323
Pages count
5
URL
BibTex
@inproceedings{BUT187306,
author="Kristina {Trenzová}",
title="Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek",
year="2023",
pages="318--323",
url="https://fvhe.vetuni.cz/files/upload/1697/LII.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20Sbornik%202023.pdf"
}