Detail publikace
Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek
TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.
Originální název
Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek
Typ
článek ve sborníku mimo WoS a Scopus
Jazyk
čeština
Autoři
TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.
Vydáno
25. 10. 2023
Strany od
318
Strany do
323
Strany počet
5
URL
BibTex
@inproceedings{BUT187306,
author="Kristina {Trenzová}",
title="Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek",
year="2023",
pages="318--323",
url="https://fvhe.vetuni.cz/files/upload/1697/LII.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20Sbornik%202023.pdf"
}