Publication detail

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

ŠTOUDKOVÁ, H. FIŠERA, M. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B.

Original Title

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

English Title

Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

English abstract

Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample

Key words in English

molecular sieves, cheese, GC

Authors

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.

RIV year

2005

Released

19. 10. 2005

Publisher

VFU Brno

Location

Brno

ISBN

80-7305-544-9

Book

sborník

Edition

4

Edition number

1

Pages from

116

Pages to

119

Pages count

4

BibTex

@inproceedings{BUT16203,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová}",
  title="Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="116--119",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}