Detail publikace
Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra
ŠTOUDKOVÁ, H. FIŠERA, M. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B.
Originální název
Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra
Anglický název
Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra
Anglický abstrakt
Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample
Klíčová slova v angličtině
molecular sieves, cheese, GC
Autoři
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.
Rok RIV
2005
Vydáno
19. 10. 2005
Nakladatel
VFU Brno
Místo
Brno
ISBN
80-7305-544-9
Kniha
sborník
Edice
4
Číslo edice
1
Strany od
116
Strany do
119
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT16203,
author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová}",
title="Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="4",
number="1",
pages="116--119",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="80-7305-544-9"
}