Publication detail
Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání
BEZDĚKOVÁ, Š. VÍTOVÁ, E. BABÁK, L.
Original Title
Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání
English Title
Development of blue cheese aroma during ripening
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Metoda SPME-GC pro analýzu aroma sýra s modrou plísní během zrání
English abstract
SPME method for analysis of development of blue cheese aroma during ripening
Keywords
aroma, plísňové sýry
Key words in English
aroma, blue cheese
Authors
BEZDĚKOVÁ, Š.; VÍTOVÁ, E.; BABÁK, L.
Released
15. 1. 2003
Publisher
VŠCHT Praha
Location
VŠCHT Praha
ISBN
80-86238-31-8
Book
Sborník Mléko a sýry 2003
Edition
4
Edition number
8
Pages from
25
Pages to
26
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT14478,
author="Šárka {Bezděková} and Eva {Vítová} and Libor {Babák}",
title="Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání",
booktitle="Sborník Mléko a sýry 2003",
year="2003",
series="4",
number="8",
pages="25--26",
publisher="VŠCHT Praha",
address="VŠCHT Praha",
isbn="80-86238-31-8"
}