Detail publikace
Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání
BEZDĚKOVÁ, Š. VÍTOVÁ, E. BABÁK, L.
Originální název
Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání
Anglický název
Development of blue cheese aroma during ripening
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Metoda SPME-GC pro analýzu aroma sýra s modrou plísní během zrání
Anglický abstrakt
SPME method for analysis of development of blue cheese aroma during ripening
Klíčová slova
aroma, plísňové sýry
Klíčová slova v angličtině
aroma, blue cheese
Autoři
BEZDĚKOVÁ, Š.; VÍTOVÁ, E.; BABÁK, L.
Vydáno
15. 1. 2003
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
VŠCHT Praha
ISBN
80-86238-31-8
Kniha
Sborník Mléko a sýry 2003
Edice
4
Číslo edice
8
Strany od
25
Strany do
26
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT14478,
author="Šárka {Bezděková} and Eva {Vítová} and Libor {Babák}",
title="Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání",
booktitle="Sborník Mléko a sýry 2003",
year="2003",
series="4",
number="8",
pages="25--26",
publisher="VŠCHT Praha",
address="VŠCHT Praha",
isbn="80-86238-31-8"
}