Publication detail

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.

Original Title

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

English Title

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

English abstract

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Key words in English

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Authors

Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.

RIV year

2003

Released

1. 1. 2003

Publisher

VÚPP a ČCHS

Location

Praha

ISBN

80-902671-6-5

Book

XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Pages from

384

Pages to

385

Pages count

2

BibTex

@inproceedings{BUT13321,
  author="Tomáš {Gregor} and Jana {Kulová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech",
  booktitle="XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2003",
  pages="2",
  publisher="VÚPP a ČCHS",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-6-5"
}