Publication detail
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.
Original Title
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
English Title
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
English abstract
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Key words in English
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Authors
Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.
RIV year
2003
Released
1. 1. 2003
Publisher
VÚPP a ČCHS
Location
Praha
ISBN
80-902671-6-5
Book
XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Pages from
384
Pages to
385
Pages count
2
BibTex
@inproceedings{BUT13321,
author="Tomáš {Gregor} and Jana {Kulová} and Miroslav {Fišera}",
title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech",
booktitle="XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2003",
pages="2",
publisher="VÚPP a ČCHS",
address="Praha",
isbn="80-902671-6-5"
}