Detail publikace
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.
Originální název
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
Anglický název
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
Anglický abstrakt
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Klíčová slova v angličtině
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Autoři
Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.
Rok RIV
2003
Vydáno
1. 1. 2003
Nakladatel
VÚPP a ČCHS
Místo
Praha
ISBN
80-902671-6-5
Kniha
XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
384
Strany do
385
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT13321,
author="Tomáš {Gregor} and Jana {Kulová} and Miroslav {Fišera}",
title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech",
booktitle="XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2003",
pages="2",
publisher="VÚPP a ČCHS",
address="Praha",
isbn="80-902671-6-5"
}