Publication detail
Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů
VESPALCOVÁ, M. DIVIŠ, P. OLŠOVCOVÁ, Z. POŘÍZKA, J.
Original Title
Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů
English Title
Innovation production concentrated fruit soft drinks, table vinegars and natural concentrates
Type
summary research report - contract. research
Language
Czech
Original Abstract
Projekt je zaměřený na využití organických výlisků a jiných pevných částic z různých druhů ovoce k získání kapalných koncentrátů meziproduktů aromatických látek, antioxidantů, jak barviv tak i polyfenolických látek a dalších biologicky aktivních látek, které jsou pro lidské zdraví prospěšné.
English abstract
The report discusses the results of the use of moldings and other organic solids of different fruits to obtain a liquid concentrate of aromatic intermediates, antioxidants, colorants as well as polyphenolic substances and other biologically active substances which are beneficial to human health.
Keywords
ovocný nápoj; ocet; přírodní koncentrát
Key words in English
fruit drink; vinegar; natural concentrate
Authors
VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; OLŠOVCOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.
Released
30. 10. 2014
Pages from
1
Pages to
26
Pages count
26
BibTex
@misc{BUT113855,
author="Milena {Vespalcová} and Pavel {Diviš} and Zuzana {Jurečková} and Jaromír {Pořízka}",
title="Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů",
year="2014",
pages="1--26",
note="summary research report - contract. research"
}