Detail publikace

Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů

VESPALCOVÁ, M. DIVIŠ, P. OLŠOVCOVÁ, Z. POŘÍZKA, J.

Originální název

Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů

Anglický název

Innovation production concentrated fruit soft drinks, table vinegars and natural concentrates

Typ

souhrnná výzkumná zpráva - smluv. výzkum

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Projekt je zaměřený na využití organických výlisků a jiných pevných částic z různých druhů ovoce k získání kapalných koncentrátů meziproduktů aromatických látek, antioxidantů, jak barviv tak i polyfenolických látek a dalších biologicky aktivních látek, které jsou pro lidské zdraví prospěšné.

Anglický abstrakt

The report discusses the results of the use of moldings and other organic solids of different fruits to obtain a liquid concentrate of aromatic intermediates, antioxidants, colorants as well as polyphenolic substances and other biologically active substances which are beneficial to human health.

Klíčová slova

ovocný nápoj; ocet; přírodní koncentrát

Klíčová slova v angličtině

fruit drink; vinegar; natural concentrate

Autoři

VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; OLŠOVCOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.

Vydáno

30. 10. 2014

Strany od

1

Strany do

26

Strany počet

26

BibTex

@misc{BUT113855,
  author="Milena {Vespalcová} and Pavel {Diviš} and Zuzana {Jurečková} and Jaromír {Pořízka}",
  title="Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů",
  year="2014",
  pages="1--26",
  note="summary research report - contract. research"
}