Detail publikace
Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů
VESPALCOVÁ, M. DIVIŠ, P. OLŠOVCOVÁ, Z. POŘÍZKA, J.
Originální název
Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů
Anglický název
Innovation production concentrated fruit soft drinks, table vinegars and natural concentrates
Typ
souhrnná výzkumná zpráva - smluv. výzkum
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Projekt je zaměřený na využití organických výlisků a jiných pevných částic z různých druhů ovoce k získání kapalných koncentrátů meziproduktů aromatických látek, antioxidantů, jak barviv tak i polyfenolických látek a dalších biologicky aktivních látek, které jsou pro lidské zdraví prospěšné.
Anglický abstrakt
The report discusses the results of the use of moldings and other organic solids of different fruits to obtain a liquid concentrate of aromatic intermediates, antioxidants, colorants as well as polyphenolic substances and other biologically active substances which are beneficial to human health.
Klíčová slova
ovocný nápoj; ocet; přírodní koncentrát
Klíčová slova v angličtině
fruit drink; vinegar; natural concentrate
Autoři
VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; OLŠOVCOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.
Vydáno
30. 10. 2014
Strany od
1
Strany do
26
Strany počet
26
BibTex
@misc{BUT113855,
author="Milena {Vespalcová} and Pavel {Diviš} and Zuzana {Jurečková} and Jaromír {Pořízka}",
title="Inovace výroby ovocných koncentrovaných nealkoholických nápojů, stolních octů a přírodních koncentrátů",
year="2014",
pages="1--26",
note="summary research report - contract. research"
}