Publication detail
Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství
ČÁSLAVSKÝ, J.
Original Title
Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství
English Title
Report on the impact of the presence of silver ions in food
Type
summary research report - contract. research
Language
Czech
Original Abstract
Studie se zabývá možnostmi výslkytu nanostříbra v různých potravních komoditách a hodnotí možné vlivy nanostříbra na živé organismy včetně člověka. Rovněž sumarizuje současnou legislativu vztahující se k této oblasti.
English abstract
The study deals with the possibilities výslkytu nanosilver in different food commodities and evaluate the possible effects of nanosilver on living organisms, including humans. It also summarizes the current legislation relating to this area.
Keywords
nanostříbro, potraviny, negativní vlivy, legislativa
Key words in English
nano-silver, food, negative effects, legislation
Authors
ČÁSLAVSKÝ, J.
Released
17. 12. 2012
Publisher
ÚCHTOŽP
Location
Brno
Pages from
1
Pages to
26
Pages count
26
BibTex
@misc{BUT104729,
author="Josef {Čáslavský}",
title="Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství",
year="2012",
pages="1--26",
publisher="ÚCHTOŽP",
address="Brno",
note="summary research report - contract. research"
}