Publication detail

Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství

ČÁSLAVSKÝ, J.

Original Title

Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství

English Title

Report on the impact of the presence of silver ions in food

Type

summary research report - contract. research

Language

Czech

Original Abstract

Studie se zabývá možnostmi výslkytu nanostříbra v různých potravních komoditách a hodnotí možné vlivy nanostříbra na živé organismy včetně člověka. Rovněž sumarizuje současnou legislativu vztahující se k této oblasti.

English abstract

The study deals with the possibilities výslkytu nanosilver in different food commodities and evaluate the possible effects of nanosilver on living organisms, including humans. It also summarizes the current legislation relating to this area.

Keywords

nanostříbro, potraviny, negativní vlivy, legislativa

Key words in English

nano-silver, food, negative effects, legislation

Authors

ČÁSLAVSKÝ, J.

Released

17. 12. 2012

Publisher

ÚCHTOŽP

Location

Brno

Pages from

1

Pages to

26

Pages count

26

BibTex

@misc{BUT104729,
  author="Josef {Čáslavský}",
  title="Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství",
  year="2012",
  pages="1--26",
  publisher="ÚCHTOŽP",
  address="Brno",
  note="summary research report - contract. research"
}