Detail publikace
Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství
ČÁSLAVSKÝ, J.
Originální název
Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství
Anglický název
Report on the impact of the presence of silver ions in food
Typ
souhrnná výzkumná zpráva - smluv. výzkum
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Studie se zabývá možnostmi výslkytu nanostříbra v různých potravních komoditách a hodnotí možné vlivy nanostříbra na živé organismy včetně člověka. Rovněž sumarizuje současnou legislativu vztahující se k této oblasti.
Anglický abstrakt
The study deals with the possibilities výslkytu nanosilver in different food commodities and evaluate the possible effects of nanosilver on living organisms, including humans. It also summarizes the current legislation relating to this area.
Klíčová slova
nanostříbro, potraviny, negativní vlivy, legislativa
Klíčová slova v angličtině
nano-silver, food, negative effects, legislation
Autoři
ČÁSLAVSKÝ, J.
Vydáno
17. 12. 2012
Nakladatel
ÚCHTOŽP
Místo
Brno
Strany od
1
Strany do
26
Strany počet
26
BibTex
@misc{BUT104729,
author="Josef {Čáslavský}",
title="Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství",
year="2012",
pages="1--26",
publisher="ÚCHTOŽP",
address="Brno",
note="summary research report - contract. research"
}