Detail publikace

Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství

ČÁSLAVSKÝ, J.

Originální název

Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství

Anglický název

Report on the impact of the presence of silver ions in food

Typ

souhrnná výzkumná zpráva - smluv. výzkum

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Studie se zabývá možnostmi výslkytu nanostříbra v různých potravních komoditách a hodnotí možné vlivy nanostříbra na živé organismy včetně člověka. Rovněž sumarizuje současnou legislativu vztahující se k této oblasti.

Anglický abstrakt

The study deals with the possibilities výslkytu nanosilver in different food commodities and evaluate the possible effects of nanosilver on living organisms, including humans. It also summarizes the current legislation relating to this area.

Klíčová slova

nanostříbro, potraviny, negativní vlivy, legislativa

Klíčová slova v angličtině

nano-silver, food, negative effects, legislation

Autoři

ČÁSLAVSKÝ, J.

Vydáno

17. 12. 2012

Nakladatel

ÚCHTOŽP

Místo

Brno

Strany od

1

Strany do

26

Strany počet

26

BibTex

@misc{BUT104729,
  author="Josef {Čáslavský}",
  title="Zpráva o vlivu přítomnosti stříbrných iontů v potravinářství",
  year="2012",
  pages="1--26",
  publisher="ÚCHTOŽP",
  address="Brno",
  note="summary research report - contract. research"
}